Botox & Fillers

Botox & fillers för intresserade

Här hos oss på Shape Your Beauty så får är vår stävan att alla som kommer till oss för att få hjälp inom till exempel botox eller fillers ska bli nöjda till hundra procent. Det gäller både behandlingarna som vi erbjuder men vi vill även att alla ska vara nöjda med vår kundservice.

Vi går alltid igenom med dig, innan behandlingen startar, vilka förväntningar du har och vilket resultat som det kan förväntas i just ditt fall. Alla som arbetar här är rutinerade och välutbildade och ytterst ansvarig är en legitimerad läkare. Noggrannhet, kvalitet och säkerhet är vad som genomsyrar allt vi gör, alltför att alla som kommer till oss ska få en kvalitativ och säker genomförd behandling. Vi ser verkligen fram mot att få hjälpa dig, varmt välkommen att höra av dig eller boka en tid.

Vi på Shape Your Beauty ser fram mot att få hjälpa dig till en rimlig kostnad. Vill du ha mer information är du välkommen att höra av dig till oss och du kan kontakta oss på flera olika sätt.

Vi lägger tid och resurser på att alla som kommer till oss ska bli nöjda till hundra procent och det gäller oavsett om man kommer hit för att få hjälp inom fillers, botox eller om det handlar om någon annan behandling, såsom tandblekning eller fettreducering. Även vår kundservice är alltid i toppklass. Vi ser fram mot att just du hör av dig till oss! Missa inte den bokade tiden eftersom vi debiterar fullt pris även om man uteblir från besöket. Vi vill vara alla personers förstahandsval av klinik när det kommer till skönhetsbehandlingar såsom botox och fillers.

Välkommen