Botox Sundsvall

En skönhetssalong i närheten av Sundsvall som erbjuder behandlingar med hög kvalitet

shape your beauty sweden

Välkommen till vår skönhetsklinik. Här på vår klinik i Östersund erbjuder vi skönhetsbehandlingar, bland annat botox och fillers i Sundsvall och vi erbjuder även andra behandlingar som tandblekning och fettfrysning med mera. Vi har en läkare som är ansvarig här hos oss på Shape Your Beauty Sweden, vilket innebär att vi alltid arbetar utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet. All personal är utbildad och certifierad och har stor erfarenhet av att genomföra alla de behandlingar som erbjuds.

Om du vill ha vår hjälp så rekommenderar vi dig att du hör av dig till oss så snart som möjligt. Vi har en genomgång med dig innan behandlingen påbörjas där du får berätta om vad du väntar dig för resultat, och vi talar om vad som är möjligt att uppnå. Vi ser fram mot att få hjälpa dig till en rimlig kostnad med det du vill få hjälp med. Hos oss är du i trygga händer oavsett vilken behandling du väljer. Varmt välkommen till oss här hos Shape Your Beauty Sweden.

Botox och fillers

Varmt välkommen till vår skönhetsklinik Shape Your Beauty Sweden. Hos oss i närheten av Sundsvall kan du få hjälp med olika skönhetsbehandlingar såsom botox och fillers. Vi erbjuder även andra som exempelvis tandblekning.

nöjda kunder

Alla som kommer till oss ska bli nöjda till hundra procent. Dina önskemål står alltid i fokus och vi har alltid en genomgång med dig innan behandlingen startar för att gå igenom dina förväntningar och vad som går att uppnå.

noggrannhet

Vi har en legitimerad läkare som ansvarar för våra behandlingar. All övrig personal är certifierade och utbildade och arbetar noggrant och strukturerat och har stor erfarenhet, allt för att hjälpa dig på bästa sätt. Välkommen hit!

Välkommen